Awakening

Release the spirit for your soul mission

Är du redo att uppleva ditt mest magnifika jag som leder dig till livets höjdpunkter inom dig själv?
Du har en mening. Dags att ta din plats.

Låt mig presentera Awakening

Awakening - Release the spirit for your soul mission är en kurs för dig som är soulpreneur, det vill säga arbetar med någon form av kreativ profession som utgår från dig och den du är, som vill kliva djupare in i din egen visdom, komma i djupare kontakt med själen och låta den leda dig till din mening och livskvalité på samma gång som du sprider ditt ljus till världen.

Du får ett coachingprogram med tydliga instruktioner, videoguider, övningar och mallar för att komma till målet att tydligt se din mening. Du kommer få min support hela vägen.

Låter detta som dig?

Du vill veta

Du vill vara helt klar över din mening och leva i den högsta potentialen i ditt liv. Du har säkerligen redan snuddat vid hälsospåret många gånger men ändå får du inte ihop helheten till din fulla livskvalité
 
Du vill kunna följa dig själv helt och ha en god balans mellan arbete och privatliv men vet inte hur du ska gå vidare för att kunna leva livet på en mer balanserad nivå, på samma gång som du sprider ditt ljus till världen som soulpreneur.

Du är soulpreneur

Du är coach, massör, yogainstruktör, säljare eller på något annat sätt en kreativ själ som utgår från hjärta och själ i allt du gör. Du kan redan ha startat företag eller vill starta upp din soulbusiness.

Du känner dig överväldigad bara genom att tänka på HUR du ska kunna få ihop helhet och harmoni i din vardag genom enkelhet och energyflow.

Steg för steg in i mål

Du vill ha steg för steg coaching och övningar för att enkelt kunna skapa mer glädje och livskvalitet i balansen mellan arbete och privatliv. Du kommer bli visad hur och vad du ska göra för att känna din power och livsglädje.

Du vill skapa livet med enkelhet och veta hur du ska kunna varva ner tempot utan att tappa ditt företag. Du kommer genom kursen komma närmare dig själv, förstå dina behov och vägledas in i vad som håller din energi uppe, utan att du ständigt behöver hoppa hit och dit.

Plus

Du vill få tillgång till en privat facebookgrupp med extra vägledning, livesupport och extra material skapat efter vad du och gruppen behöver.

Du är säkerligen en av dem som redan upplevt det fysiska uppvaknandet. Du vet när du börjar att se livet ur en annan vinkel, livet blir lättare och du förstår att du själv besitter kraften att styra ditt liv. Du har redan läkt många trauman och inre sår. Allt det har gjort dig enormt stark och gjort livet mer berikande. Ändå saknas något. Du hamnar ändå i upprepande cykler. Du hittar inte din verkliga förmåga. Själen ropar. Det finns en enorm längtan på insidan. Du vet att det finns något ännu större. Du har sett en annan verklighet i dina visioner. Det är så att du nästan kan ta på det i vissa stunder. Det är då du är redo för det själsliga uppvaknandet där du kan kliva in i att ta din plats. Rena det som behöver att renas för att du ska stå i din sanning. Så att du kan behålla känslan av att veta vad du är menad att göra och hur du vill leva. Utan att behöva gå runt i förvirringen och längtan mer.

Är du redo att kliva in i den du är menad att vara som attraherar livsglädje, lust och kvalité på hela livet?

Här är vad du får:


 • Kurs awakening
 • Ett enskilt coachsamtal a' 60 minuter
 • 24/7 tillgång till privat facebookgrup för frågor och support.
 • Liveträffar/ video 1 gång varje vecka för frågor och support
 • Steg för steg i att frigöra dig själv, din själ och din mening.
 • Videomaterial, reflektioner, workbook och pedagogiska övningar som talar direkt till ditt undermedvetna
 • Kurslitteratur Läka Livet - att hela och komma närmare dig själv i fysisk bok
 • Väl beprövat material i form av hypnoser, meditationer, musik, rörelse och reflektionsövningar som gör att du kliver djupare in i dig själv.
 • Ett helt kursavsnitt med healingbehandlingar för att du alltid ska ha tillgång till extra kraft, stöd och en knuff till frigörelse när du behöver.
 • Ett helt kursavsnitt med avslappning för att du ska ta reda på vad som passar dig bäst för stunden. Du hör den inre rösten endast när du är i avslappningsläge.
 • & så mycket mer

Din kursledare & coach

ThereseElisabeth - Livsinspiration

Det är jag som är ThereseElisabeth och jag kommer hjälpa dig igenom din transformation och se till att du kommer i mål där du är menad att vara. Jag har under 15 års tid arbetat och utvecklat mig själv medialt, personligt och andligt.

Min resa handlade om att gå ifrån att verka som medium, vidare till behandlingar inom healing, massage, akupunktur och kurser i personlig utveckling till att se att det jag hade gjort hela vägen var att stötta och se människors potential de inte kunde se själva.

Min kraft låg alltid i att se hur stor någon egentligen kunde bli och att vända svaghet till styrka. Det tog mig många år att se min soul mission som helt enkelt handlar om att ta fram din mission och på samma gång att du ska må bra hela vägen i ditt arbete.
Och för att kunna arbeta med soulpreneurs visade universum mig vägen från hela spektrat av hur en andlig entreprenör kan arbeta och även att stå med ett ben i den vanliga vården som sjuksköterska.

Resan har varit lång och jag insåg att där vi kämpar som mest det är där vi har vår verkliga potential. Genom min resa har jag nu tagit fram ett väl beprövat och enkelt system för att du ska rensa det som behöver rensas för att frigöra dig och din själ för att du ska kunna sätta dig själv på kartan, skapa en helhet på hela livet och känna livskvalite och mening varje steg på din livets resa.
Med enkelhet, spänning och genom att ha kul på vägen.

Det ska inte vara en börda och du ska inte behöva kämpa mer för att verka som soulspreneur.

Det är helt otroligt hur intuitionen guidar till rätt människor, rätt teman och  hela tiden leder till magiska upplevelser

Även om jag hade en del tjänster sedan innan så hjälpte kursen mig att se vad jag mer kunde skapa, var jag mådde som bäst på samma gång som kursen gjorde att jag raserade de bitar av mitt gamla jag som ettrigt hindrat mig tidigare.

Kan inte vara mer solklart och enkelt. Eftersom jag skrev en massa under kursen om vad som hände mig i de olika kursdelarna hade jag i slutet helt plötsligt en massa content jag kunde använda som vände sig direkt till mina kunder.

Varför Välja Awakening?

Det här är för dig som

Vet att det kräver engagemang och tid att nå dina mål. Men du vill ha hjälp med att sätta ut ett klart mål. Vem kan hjälpa dig bättre än djupet av din själ.
 
Du vill bli starkare som individ. Vara mer harmonisk och skapa flow, där du känner dig fri och kan skapa, förändra, utveckla och leva med din andliga business! 

Låt själen visa dig vägen

Skapa ökat självvärde och tillit till dig själv och det du ska göra. Du kommer att höra din inre röst klart, vilket ökar din närvaro och gör att du ser tydligt hur du kan leva i kvalité, mening och en god hälsa.

Få bort det som ligger i vägen

Du känner att du har en eller flera blockeringar som sinkar dig, vilket gör att du inte kommer framåt som du önskar och stoppar upp dig som person och entreprenör.
När du lösgör dina hinder skapar det action och rörelse framåt.  Rensa de blockeringar som döljer din potential och din mening.

I din deal ingår

🌟 Kurs Awakening, byggd för att du ska lyckas!
💖 Live sessioner med information och vägledning där du får svar på dina frågor som uppkommer längs vägen.
🌟 Support på din resa när du behöver. Du står därmed inte ensam utan får svar och råd på vägen.
💖 Healing för att rensa, bearbeta och höja din energi.
🌟 Kurslitteratur Läka Livet
💖 Ett enskilt coachsamtal

Så här ser vägen genom kursen ut:

Tvivlar du ännu?

Din visdom gäller

Awakening är ingen utbildning som serverar färdig kunskap. Istället är det en utbildning med en metod till att upptäcka din egen kunskap. Det är ingen färdig visdom du får ta del av. Awakening lösgör istället din egen potential som soulpreneur.

Din investering

Detta är en livslång investering där du får kunskaper för att inte behöva förlita dig på någon annan. Det är en investering som ger dig mervärde som soulpreneur och du kommer att se dig själv klarare än någonsin förut. Kursen har du tillgång till så många gånger du önskar och for a lifetime i dagar.

Se din sanning klart

Meningen är alltså med Awakening att den lösgör din visdom, gör att du kommer närmare dig själv och din sanning. Du erhåller ett klarséende så du ser vad du är ämnad att göra.

Den du är menad att vara

Din själ och allt det du går igenom i Awakening kommer att visa dig hur du skapar mer av dig och vad du behöver för att skapa en hållbar balans i livet som soulpreneur.
Bara genom att följa dig själv.

Vanliga frågor och svar

Du väljer själv när du startar din kurs. Du har tillgång till kursen så snart du fått mail med dina inloggningsuppgifter till kursportalen.
Vissa deltagare köper kursen direkt men väljer att starta långt senare när de själva har mer tid.

Du kommer att få två mail efter ditt köp med uppgifter om var du hittar ditt inlogg, användarnamn, lösenord och information med länkar till facebookgruppen.

Allt skickas inom 24 timmar från din anmälan 
När du fått dina mail kan du komma igång direkt!
Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer jag inom 24 timmar

Du kommer att få tillgång till en kursportal via newzenler där alla moduler är samlade med alla videoguider, övningar och material.
Via mail samt inne i kursen finns länka till facebookgruppen.

Du har livstids tillgång till kursen. Detta betyder att när du köper kursen kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som görs till kursen vid framtida lanseringar.
Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge kursen fortfarande körs, men under minst 12 månader.

Du har tillgång till en sluten facebookgrupp för kursmedlemmar där du har support dygnet runt.

ThereseElisabeth håller även Q&A (questions and answers) varje vecka i en video alternativt live som du kan ställa frågor till. I gruppen läggs också in extra material, övningar och tips om du som kursdeltagare behöver längs vägen.

Till kursen ingår även en coachingtimme a' 60 minuter via videokonferens som du bokar efter slutförande av modul 3, inom ett år från att du köpt kursen.

I kursen ingår också flera olika former av healing och lösgörande övningar för att du ska få hjälp direkt när du fastnar eller behöver en extra knuff i rätt riktning.

Du behöver en laptop/dator och internetanslutning. Kursen görs bäst via dator eller platta för att du ska kunna se alla filmer i större format.

Du behöver hörlurar för att komma närmare in i övningar med musik och meditationer.

Kurslitteratur Läka Livet ingår i kurs och skickas till din brevlåda.
Övrig kurslitteratur som behöver köpas in finns beskrivet inuti kursen. Det rör sig om ytterligare tre böcker.

Till varje kursdel finns ett arbetsblad att skriva ut för anteckningar genom kursen. Många väljer dock att använda en egen vacker skrivbok speciellt för Awakening.

Du kan välja att betala direkt på betalningssidan här via paypal och du får då direkt tillgång till din kurs efter betalning.

Väljer du att betala via faktura eller delbetalning, trycker du på den knapp på köpsidan som går till fakturering. Du kommer då till en beställningssida där du fyller i dina uppgifter och kryssar i om du vill betala hela summan direkt (betalning inom 10 dagar) eller så väljer du delbetalning på tre alternativt sex månader.

När du betalar via fakturering har du inom 24 timmar tillgång till din kurs och faktura skickas till din mail från Frilans finans med första betalning inom 10 dagar.

Då detta är en digital produkt där du direkt får tillgång till allt material erbjuds dessvärre ingen återbetalning. Vill du bestrida en faktura görs detta inom sex dagar till Frilans finans som är den leverantör som sköter fakturering.

Men! då du har livstids tillgång till kursen behöver du inte känna att det är bortkastade pengar om något skulle komma i vägen vid kursstart. Detta kommer vara en investering du kommer ha nytta av långt fram i tiden om och om igen.

Jag svarar mer än gärna på dina frågor så att du kan vara säker på att detta är rätt kurs för dig.
Du kan maila till livsinspirationth@gmail.com eller kontakta mig via messenger på Livsinspiration sida på facebook eller instagram.

Är du redo att ta livet till nya nivåer?

Delbetalning av utbildning Awakening

Om du vill delbetala eller betala med faktura