Chakrabalansering

Balansering och healing av energikroppen

Kroppen är designad för att läka.
Den vet vad den behöver.

Men någonstans längs vägen stängde du vägen till att lyssna på kroppens inneboende visdom.
Chakrabalansering är en väg att komma in i kroppens energisystem där du skapar healing och medvetenhet.

CHAKRABALANSERING FRÄMJAR KROPPENS LÄKANDE FÖRMÅGA OCH FÖREBYGGER SYMTOMEN ATT ÅTERVÄNDA

Låt mig introducera kursen

Chakrabalansering är en kurs för dig som söker djupgående läkning, både ur ett fysiskt och psykiskt perspektiv och som vill komma i kontakt med kroppens självläkande visdom för att skapa healing och större välmående.

Du får steg för steg program genom varje chakra med övningar och hypnoser för att självgående och tillsammans med min support öppna upp din slutna energi i kroppen.

Ett slutet system skapar symtom i kroppen och när vi öppnar upp där blockeringar satt sig i energin kan kroppen starta sina egna reningsprocesser.

Längs hela kursen har du tillgång till support och extra kunskaper när det behövs. Det är många reflektioner som startar med alla upplevelser som sker av kursen och support kan hjälpa dig öppna upp din egen förståelse ännu mer.

Det här är en tjänst som är till för dig, din energi och den makalösa healing du har inom dig 🤗

Är du redo att läka?

Låter detta som dig?

Förstå vad som skapar hälsa

Du vill förstå mer om vad som skapar hälsa respektive ohälsa för dig. Om vad som gör dig sjuk och vad som gör att du mår bra. Och faktiskt kunna läka det som skapar din ohälsa.

Det finns en oro i kroppen

Du känner en inre oro eller har fysiska och/eller psykiska symtom som gör att du inte känner den livskvalité du önskar att du hade.
Exempelvis kan du idag uppleva smärta i kroppen som du med hjälp av en balansering kan hålla i schack bättre och till och med bli av med helt.

Du ger bort alldeles för mycket energi

Du är en givare, hjälpare och så kallad duktig flicka som ställer upp i ur och skur för andra. Du har svårt för att ge tid åt dig själv och lyssna in dina egna behov. Men vet att du verkligen skulle behöva lyssna mer på dig själv och kunna säga nej oftare.

Du har provat allt!

Ibland känns det som att du provat allt för att få ro! Du kanske har varit involverad i vården på många olika sätt men oftast fallit tillbaka till att du ser att du behöver hitta ett sätt som gör att du hjälper dig själv.

Du vill förstå hur allt hänger ihop

Du är en sökare och vill förstå dig på hur du som människa hänger ihop fysiskt såväl som själsligt. Du kan redan ha gått en del kurser om hälsa och alternativa metoder men söker efter något större som ger mer svar.
Du känner dig överväldigad bara genom att tänka på HUR du ska gå tillväga för att kunna må bra mer kontinuerligt. Du vill inte låta dina symtom ta över mer.

Tydliga instruktioner

Du vill ha steg för steg videoguider och mallar för att enkelt kunna bli självständig utefter det du får fram från din själ. Att du ska få tydliga svar på vad just du behöver.

Söker kompetens

Du förstår att det är en balansgång mellan traditionell och alternativ vård. Kursledare Elisabeth är leg. sjuksköterska med många år inom både den "vanliga" vården och alternativ energimedicin. Du erhåller därför kompetens från båda världar i din support.
För att ibland behöver man mer av det ena eller det andra.

Du vill förebygga

Naturligt har den som känner sig ur balans och känner sig sjuk på något sätt en önskan om att få känna sig bättre. I chakrabalansering finner du inte bara större balans utan i de hypnoser och övningar som ingår i kursen kommer du även märka att symtom försvinner samt att de förebyggs från att komma tillbaka - efter som vi går in och healar på energinivå.

Du behöver balans

Du känner dig obalanserad och söker svar på varför. Du har redan en delmedvetenhet om din situation men du söker djupare svar och vill få dem svaren inifrån dig själv - genom kroppens visdom.

Maria

Underbar kurs. Enkel att följa. Kursen är full av kunskaper och jag får upptäcka min visdom och lära mig mer om hur min egen energi fungerar. Med support från ThereseElisabeth är den ännu bättre! Kan verkligen rekommendera andra att gå den.

Är du redo att kliva
in i din healingresa?

Balans inom skapar balans utanför.
Det vi upplever i livet är en spegling av vad vi bär inom oss.
Så säger attraktionslagen och den kunde inte vara mer sann.

Den energi som finns i din kropp påverkar livet men den påverkar också kroppen.
Stagnerad energi har i senare foskning visat att det har en påverkan på somatiska symtom. Energi är det som styr universum, kroppen och livet. Allt hänger ihop.

I chakrabalansering kommer du förstå hur du hänger ihop genom att ta dig igenom chakra för chakra.

Detta ingår

 • Nedladdningsbar workbook (värde 450kr)
 • Tillgång till privat community för dina frågor (värde 6000kr)
 • "Discussions" till varje kursdel för att dela dina reflektioner (värde 450kr)
 •  Zoom bibliotek med ytterligare värde för din hälsa och utveckling. Uppdateras varje vecka med nytt material. (värde 10.000kr) 
 • Skattningsformulär, standardiserade efter vårdens skattningsskalor. För att du ska kunna mäta dina resultat! (värde 450kr)
 • Videomaterial och pedagogiska övningar som talar direkt till ditt undermedvetna för att frigöra cellminnen  kopplat till varje chakra (värde 3000kr)
 • Väl beprövat material i form av hypnoser, meditationer, musik, rörelse och reflektionsövningar som gör att du kliver djupare in i varje chakra (värde 7900kr)
 • Genomgång av chakrasystem/energi innan och efter kurs (värde 1090kr)
 •  Du har tillgång till kurs samt allt som ingår under en livstid.
Totalt värde på kursen 29.340:-
Din investering 7900 kr! 

Din kusledare och coach

Elisabeth Halme

Det är jag som är Elisabeth och jag kommer hjälpa dig igenom din healingresa under chakrabalansering.

Jag har under 15 års tid arbetat och utvecklat mig själv medialt, personligt och andligt. Min resa handlade om att gå ifrån att verka som medium, vidare till behandlingar inom healing, massage, akupunktur och kurser i personlig utveckling till att se att det jag hade gjort hela vägen var att stötta och se människors potential de inte kunde se själva.
Min kraft låg alltid i att se hur stor någon egentligen kunde bli och att vända svaghet till styrka.  

För att kunna arbeta med det jag gör visade universum mig vägen från hela spektrat av healing och även att stå med ett ben i den vanliga vården som sjuksköterska. Genom min resa har jag nu tagit fram ett väl beprövat system för att du ska rensa det som behöver rensas för att frigöra din energi så att du kan finna en större hälsa och välmående i din vardag.

Anne

Fantastisk övning med frigörande dans. Snacka om att bli närvarande i och med sin kropp på alla plan. Inte oväntat så kom tårarna vid solar plexus. Har mycket att jobba med där.

Varför välja chakrabalansering?

 • Du blir lätt uttömd och känner dig ofta energilös, den här kursen tar bort underliggande energiläckage, balanserar och ger energi.
 • Du har problem med fysiska eller psykiska åkommor och söker ett potent verktyg som ger effektiva resultat.
 • Du tappar lätt energi och kan ha svårt att få orken till att komma igen och fortsätta framåt.  
 • Känner att du har en eller flera blockeringar som sinkar dig, vilket gör att du inte kommer framåt som du önskar och bromsar dig.
 • Du hamnar lätt i för mycket doing, kan då tappa spåret och har ibland svårt att då komma tillbaka till fokuset i din kropp.
 • Du hör inte alltid din inre röst, eller i vilket fall vill du höra den mer klart.  

Resultat du kan räkna med:

🌟 Snabba resultat med att öka din energinivå.
🌟Minskad smärta och stelhet i kroppen.
🌟 Lösgjorda hinder som skapar rörelse framåt.
🌟 Ökat självvärde, vilket ger bättre fokus.
🌟Att du hör din inre röst mer klart.
🌟 Du blir starkare som individ. Du blir mer harmonisk.
🌟 En frihetskänsla skapas från insidan.
🌟 Ökat flow    
🌟 Ökad närvaro
🌟 Rensning av de blockeringar som är kopplade till din energi, det vill säga till hela dig och livet i stort genom bland annat guidade meditationer.

Listan kan göras lång! Men jag tror att du har fattat poängen med vad den här kursen skapar för dig. Därför är den viktig, För jag vill att du ska lyckas. För du behövs 🙏

Så här ser vägen genom kursen ut

Tvivlar du ännu?

Allt i universum består av energi. Det är energi som skapar en fysisk form. Här arbetar du på energinivå.

Hela livet är energi

Allt som finns i ditt liv är energi. Du är energi. Energi är snabb och den är föränderlig. Genom att du arbetar på energinivå så erhåller du snabba resultat i den energi du vibrerar på.

Du rensar din energi

Genom kursen lär du känna din energi. Du kommer att förstå vad som påverkar dig och den energi du befinner dig i. Genom att du rensar ut negativ energi och släpper energiblockeringar skapas resultat av en renare individ - DU.

Du höjer din energi

När du har en ren energi då kan attraktionslagen verka snabbt och lätt. Den energi du sänder ut är lätt och luftig och så klar att den energi som riktas tillbaka till dig kan skapa fysiska resultat snabbare.
Du blir mer klar som individ med vad du vill och kommer få ett större flow.

Avtal och villkor

Efter din första betalning registrerats till swish eller paypal får du ditt välkomstmail.
Du har tillgång till kursen så snart du fått mail med dina inloggningsuppgifter till kursportalen.
Vissa deltagare köper kursen direkt men väljer att starta långt senare när de själva har mer tid.

Om du betalar via paypal kan du starta din kurs direkt.

Om du väljer fakturering och delbetalning får du en länk via sms där du lägger in din första betalning till swish.

Så snart din betalning är registrerad får du ett välkomstmail med all information om inlogg och övrig information.

Allt skickas inom 24 timmar från din betalning (vanligen går det snabbare)
När du fått dina mail kan du komma igång direkt!    

Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer vi inom 24 timmar

Du har livstids tillgång till kursen. Detta betyder att när du köper kursen kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som görs till kursen vid framtida lanseringar.

Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge kursen fortfarande körs, men under minst 12 månader.

Du kommer att få tillgång till en kursportal via newzenler där alla moduler är samlade med alla videoguider, övningar och material.

Du har tillgång till ett privat community där du kan ställa dina eventuella frågor som uppkommer under kursen.

Du får även tillgång till ett bibliotek med inspelningar där det ingår flera olika former av healing och lösgörande övningar för att du ska få hjälp direkt när du fastnar eller behöver en extra knuff i rätt riktning.

Du behöver en laptop/dator och internetanslutning.
Kursen görs bäst via dator eller platta för att du ska kunna se alla filmer i större format.

Du behöver hörlurar för att komma närmare in i övningar med musik och meditationer.  

Till varje kursdel finns ett arbetsblad att skriva ut för anteckningar genom kursen. Många väljer dock att använda en egen vacker skrivbok speciellt för Chakrabalansering.

Du kan välja att betala direkt på betalningssidan här via paypal och du får då direkt tillgång till din kurs.

Väljer du att betala via faktura eller delbetalning, trycker du på den knapp på köpsidan som går till fakturering.

Du kommer då till en beställningssida där du fyller i dina uppgifter och kryssar i om du vill betala hela summan direkt (betalning inom 10 dagar) eller så väljer du önskad delbetalning.

Du får tillgång till din kurs så snart första betalning är gjord som skickas på sms med länk till swish.

Då detta är en digital produkt där du direkt får tillgång till allt material erbjuds dessvärre ingen återbetalning.

Kursanmälan är bindande men du har ångerrätt du kan använda inom sex dagar om du ännu inte lagt in din första betalning samt inte fått tillgång till din kurs ännu.
Om du använder ångerrätt erhåller du istället en faktura för administrationsavgifter på 350kr för upplagd fakturering och föreberedande av kurs.

Till denna kurs tillkommer även ett skriftligt avtal från frilans finans som signeras elektroniskt.
Vill du bestrida en faktura görs detta inom sex dagar till Frilans finans som är den leverantör som sköter fakturering.  

Men! då du har livstids tillgång till kursen behöver du inte känna att det är bortkastade pengar om något skulle komma i vägen vid kursstart. Detta kommer vara en investering du kommer ha nytta av långt fram i tiden om och om igen.

Är du redo för din healingresa?