Embrace Life

Öppna upp och se klart

Tänk dig en stor ek, en sån där med kraftig stam och yvig bred trädkrona. Flera hundra år gammal, med rötter som stadigt växt djupt ner i marken. Genom åren har den stått emot väder och vind, otaliga stormar, en omgivning som förändrats och den står fortfarande kvar, orubblig och stolt.  

Vad skulle du säga om vi sa att det skulle kunna vara du, att du skulle kunna leva med den känslan av att stå stadig i livet trots stormar och kaos, trots att livet händer, orubblig och trygg i dig själv.

Embrace Life - Öppna känslan

Livet kan många gånger verka rörigt och som att du inte vet varför du håller dig tillbaka och fastnar i destruktiva beteenden och/eller relationer.
Du vet att det finns  hinder inom dig själv men kan idag inte se vad det skulle vara eller hur du ska hitta styrkan att kunna bryta dig loss.

I Embrace Life kommer du med hjälp av kunskap om elementen ta reda på var obalansen finns och i slutet av kursen kommer du se glasklart på vad problemet är och vad du behöver göra för att ta dig vidare.

Susanne Johansson

Kursledare och coach

Det är jag som är Susanne.
Jag kommer ifrån en otrygg upväxt vilket skapade för mig en otrygg grund att stå på i både mig själv och i livet.

Min otrygghet genererade i att jag fortsatte att skapa osunda relationer och satt fast i att jag lät andra trycka ner mig vilket gjorde att jag också förminskade mig själv.
Relationen till mig själv var beroende och påverkades av min omgivning och jag var väldigt långt ifrån mig själv, mina egna behov och jag kunde inte sätta sunda gränser och visste heller inte hur jag skulle kunna ta mig vidare.

På min resa började jag att se mina mönster av vad som höll mig kvar i allt det destruktiva samt att jag fann allt fler verktyg och framför allt styrkan i  mig själv till att jag kunde tra mig loss, steg för steg och bit för bit.

I den här kursen presenterar jag mina verktyg till dig. Och du får möjlighet att uppleva, gå in i dig själv, förstå och se mer av vem du är och dina obalanser som gör att du tidigare inte kunnat ta dig loss.

Om du vill lära känna mig mer finns jag på facebook och youtube. På hemsidan kan du läsa mer om mina utbildningar och kurser.

ThereseElisabeth

Kursledare och coach

Det är jag som är Elisabeth, eller ThereseElisabeth som är mitt signum i mitt företag och mina böcker.

Jag växte egentligen inte upp med osunda relationer utan det var i stället något som "hittade" mig längs vägen. För genom min healingresa i mig själv av att ta mig an min roll som entreprenör stötte jag på en hel del människor som fick mig att tvivla på mig själv.
Jag hade tidigare alltid haft en stark tilltro till mig själv men speciellt i mötet med en narcissistisk kollega jag samverkade med under en period bröts min tillit ner rejält och jag blev ordentligt tilltryckt. Det gjorde att jag stod handfallen, utanför mig själv och min tillit till både mig själv, livet och universum var som bortblåst.
Jag hade ingen aning om hur jag skulle komma tillbaka till min tillit igen som jag ändå visste fanns där inom mig.

Steg för steg, när jag såg vad som hade hänt i relationen med kollegan, när jag blev medveten om på vilka sätt jag blivit nedslagen och påverkad kunde jag frigöra mig från detta och komma tillbaka till min tillit igen.

Mitt bidrag till Embrace Life handlar om helheten. Att se din helhet samtidigt som jag hjälper dig förstå dina delar av vad som skapar balans respektive obalans.

Om du vill veta mer om mig finns jag på länkarna nedan.

Ta dig ifrån kaoset

Embrace Life är kursen där du tar dig från din röra och med hjälp av verktygen du erhåller kommer du se mer klart på ditt problem för varje steg du tar genom kursen. Du kommer lära känna mer av din tillit till dig själv och arbeta med din intuition för att öppna upp de känslor och programmeringar som håller dig tillbaka.
 
Du vet att du behöver förändra, du tror inte på dig själv och du har inte verktygen för att kunna gå vidare där du befinner dig.
Embrace Life gör att du blir medveten om och ser vilket steg du behöver ta samt hjälper dig att finna styrkan du behöver för att kunna ta steget. 

Detta är en språngbräda till att se verkligheten och sanningen så att du kan hjälpa dig själv och inte blunda mer för din egen visdom.

Med hjälp av bland annat tarotkort (vilket du också får lära dig tolka) kommer bilderna och varje element som är kopplat till tarotsystemet hjälpa dig att se klart på vad som är problemet och var din obalans finns och vad den skapar. Du kommer även få arbeta med musik, hypnoser, änglar, bild och rörelse som komplettering för att starta igång din inre läkning.

Detta ingår i Embrace Life

Du har inte bara tillgång till kursen under en livslång tid och kan göra den i flera omgångar beroende på var du står i livet i att behöver frigöra dig, i ditt kurspris ingår:   

  • Kurs Embrace Life online
  • Privat medlemsgrupp med månadsteman som ger ännu mer utveckling och healing ( värde 995kr/månad)
  • Bibliotek med tidigare månadsteman (värde 6000kr/år)
  •  Onlinemöten via zoom varje vecka (värde 4500kr/år)
  • Inspelningar från tidigare samt alla kommande zoom möten i ett eget bibliotek (värde 10.000kr)
  • Vägledning och coach i facebookgrupp (värde 22.000kr/år)
  • Healing Community (värde 3800kr)
  •  Du har tillgång till kurs samt allt som ingår under en livstid.

Kursens Upplägg

Vanliga frågor

Du väljer själv när du startar din kurs och i vilken takt du gör den.
Du har tillgång till hela kursen, healing community samt biblioteket från zoom så snart du fått mail med dina inloggningsuppgifter.

Du kommer att få två mail efter ditt köp med uppgifter om var du hittar ditt inlogg, användarnamn, lösenord och information med länkar till facebookgruppen.
Allt skickas inom 24 timmar från din anmälan
När du fått dina mail kan du komma igång direkt!

Om du valt att betala med faktura tillkommer även ett mail från frilans finans inom 2-3 dagar Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer vi inom 24 timmar

Du kommer att få tillgång till en kursportal via newzenler där embrace life, healing community samt zoom biblioteket  är samlade med alla videoguider, övningar och material.
Via mail samt inne i portalen finns länkar till facebookgruppen.

Du har livstids tillgång till kursen och allt som kommer till den.
Detta betyder att vid ditt köp, kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som eventuellt görs vid framtida lanseringar.
Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge kursen fortfarande körs, men under minst med ett förbehåll på 12 månader.

Du har tillgång till en sluten facebookgrupp för medlemmar där du har support dygnet runt.
Du kan välja att publicera dina frågor och reflektioner som anonym (där endast kursledare ser vem som postar inlägget) eller att du delar med dig till alla medlemmar om vem du är.

Vi håller även (questions and answers) via zoom och i vår facebookgrupp
I gruppen läggs också in extra material, övningar och tips om du behöver längs vägen. 

Du behöver en laptop/dator och internetanslutning.
Du behöver hörlurar för att komma närmare in i övningar med musik och meditationer.
Du behöver minst en tarotlek.
Du behöver material för att kunna måla.
Anteckningsbok

Du kan välja att betala direkt på betalningssidan här via paypal och du får då direkt tillgång efter betalning.
Väljer du att betala via faktura eller delbetalning, trycker du på den knapp på köpsidan som går till fakturering.
Du kommer då till en beställningssida där du fyller i dina uppgifter och kryssar i om du vill betala hela summan direkt (betalning inom 10 dagar) eller så väljer du delbetalning  
När du betalar via fakturering har du inom 24 timmar tillgång till din kurs och faktura skickas till din mail från Frilans finans med första betalning inom 10 dagar