Divine Guidance

Get to know guider och änglar

Du har många gånger haft kontakt med dina guider och änglar. Även om du kanske inte vet om det. Men de har berättat för mig att du är här av en mycket speciell anledning. Den här kursen är ett sätt för dessa magiska väsen att fördjupa er kontakt och kunna meddela dig det du behöver veta just nu.

Jag vet att det kan låta underligt att hur vi kan veta när något känns rakt in i hjärtat att det är rätt. Mitt ego hade också svårt att greppa hur allt hänger ihop under en lång tid. Du behöver våga ha tillit till det du känner är rätt. Och visst viskar änglarna även till dig att det är dags för något nytt?

Carina

Tack. Denna skall jag göra flera gånger. Starka energier i meditationen kände jag 💜🧬

INTRODUCING

Divine Guidance

Jag har egentligen haft med mig änglar hela livet, även om jag inte visste om det. Det var länge svårt att erkänna att det var här jag kände mig mest hemma och att jag alltid känt av kontakter som andra inte kunde förnimma.
Idag förstår jag varför änglarna var så närvarande och i denna kurs vill vi vägleda dig till att du ska känna änglarnas närvaro mer i ditt liv.

De vägleder mig om hur  kursen skapas och i Divine Guidance complete får du dessutom tillgång till kanalisering och vägledning av änglarna i kursgruppen för medlemmar.

Divine Guidance kan du gå hur många gånger du vill och du får även tillgång till facebookgruppen Angel Community där du kan dela dina upplevelser samt få stöd och vägledning.

Det här är vad du får i kursen

Divine Guidance är inte bara en kurs där du lär dig att ta kontakt med dina vägledare och änglar, den är också till för att fördjupa er relation samt att du får lära dig mer om olika änglar, vara med på workshop och änglarnas egna små kurser.

  • Kurs avsnitt i att ta kontakt med änglar och guider (värde 1150kr)
  • Budskap och seanser (värde 9000kr/år)
  • Änglarnas egna workshops (värde 450kr/workshop)
  • Healing (värde 4000kr/år)
  • Du har tillgång till allt under en livstid!
  • Du kan göra kursen om och om igen samtidigt som den med jämna mellanrum fylls på med ännu mer material i form av budskap, seanser, workshop och lära känna en ny ängel som några exempel.

Detta är vad som finns med i kursen idag

Villkor och avtal

Du har tillgång till kursen så snart betalat in din första faktura.  Efter betalning får du ett mail med dina inloggningsuppgifter till kursportalen.
Vissa deltagare köper kursen direkt men väljer att starta långt senare när de själva har mer tid..

Du får ett sms med din första betalning till swish som sker inom 10 dagar.
När betalning är registrerad får du ett mail med uppgifter om var du hittar ditt inlogg, användarnamn, lösenord och information.
Allt skickas inom 24 timmar från din betalning. När du fått dina mail kan du komma igång direkt Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer vi inom 24 timmar.

Du kommer att få tillgång till en kursportal där alla moduler är samlade med alla videoguider, övningar och material.
Du kommer till din kurs genom att logga in på kursportalen som du får i ditt mail.

Då detta är en digital produkt där du direkt får tillgång till allt material erbjuds dessvärre ingen återbetalning.
Alla frågor kring fakturering sköts av frilans finans.

Du har livstids tillgång till kursen. Detta betyder att när du köper kursen kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som görs till kursen i framtiden.
  Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge kursen fortfarande körs, men under minst 12 månader.

Du har tillgång till en sluten grupp på facebook där du kan ställa frågor och få hjälpnärheslt du behöver.
Till kursen tillkommer också ett community här på kursportalen där du kan delge dina reflektioner till oss kurslärare samt kurskamrater. 

Course Pricing