Divine Guidance

Get to know guider och änglar

Du har många gånger haft kontakt med dina guider och änglar. Även om du kanske inte vet om det. Men de har berättat för mig att du är här av en mycket speciell anledning. Den här kursen är ett sätt för dessa magiska väsen att fördjupa er kontakt och kunna meddela dig det du behöver veta just nu.

Jag vet att det kan låta underligt att hur vi kan veta när något känns rakt in i hjärtat att det är rätt. Mitt ego hade också svårt att greppa hur allt hänger ihop under en lång tid. Du behöver våga ha tillit till det du känner är rätt. Och visst viskar änglarna även till dig att det är dags för något nytt?

Carina

Tack. Denna skall jag göra flera gånger. Starka energier i meditationen kände jag 💜🧬

INTRODUCING

Divine Guidance

Jag har egentligen haft med mig änglar hela livet, även om jag inte visste om det. Det var länge svårt att erkänna att det var här jag kände mig mest hemma och att jag alltid känt av kontakter som andra inte kunde förnimma.
Idag förstår jag varför änglarna var så närvarande och i denna kurs vill vi vägleda dig till att du ska känna änglarnas närvaro mer i ditt liv.

De vägleder mig om hur  kursen skapas och i Divine Guidance complete får du dessutom tillgång till kanalisering och vägledning av änglarna i kursgruppen för medlemmar.

Divine Guidance Basic
För dig som vill gå kursen på egen hand för att komma i djupare kontakt med dina guider, änglar och vägledare. Kursen har du tillgång till att göra hur många gånger du vill och du kommer få precis den vägledning du behöver just nu.

Divine Guidance Complete
För dig som vill kunna gå kursen hur många gånger du vill men vill få extra vägledning och tillgång till fler resurser.
I complete får du tillgång till Livsinspiration fb-grupp samt grupp angel community där du kan vara med på healing, kanaliserade änglaseanser och live med råd och hjälp på din resa.

I gruppen ingår flera kurskamrater som även går andra kurser på Livsinspiration. Helt enkelt för att ni som går complete ska få tillgång till så många verktyg som möjligt.

Course Pricing