Grunder I Tarot

Tolka tarot i enkelhet och glädje

Tarot ska vara enkelt och kul!

 Herregud, vad vi höll på att tragglade med betydelser och tolkningar innan vi fattade att det går att tolka på så mycket smidigare sätt.
Att tolka tarot utifrån din intuition, men med hjälp av enklare traditionella medel gör att du kan komma igång direkt. Du behöver inte kunna en massa.
Du behöver bara våga!

Därför fokuserar Grunder i tarot på att du på ett enkelt sätt ska komma i kontakt med din intuition, men du lär dig på samma gång enklare grunder i traditionella betydelser av tarotsystemet. Detta gör det kul och utvecklande.

Välkommen till oss på tarotkurs.

ThereseElisabeth & Susanne

Det här är kursen för dig som:

Du kanske redan kan en del, eller så är du helt grön på tarot. Det spelar faktiskt ingen roll. För genom att du arbetar mestadels med din intuition kommer du lära dig att tolka tarot genom ett enormt spännande verktyg vilket är dig själv.

  • Du vill att tarot ska vara enkelt.
  • Du vill komma igång direkt.
  • Du vill slippa traggla med en massa böcker.
  • Du vill veta vilka tarotlekar du kan använda. Och kommer att upptäcka att du kan använda precis vad du vill under och efter den här kursen.
  • Du vill efter kursens slut veta hur du ska kunna lägga tarot på andra och dig själv. Med andra ord du kan det här efter finished.

Marie

Kursdeltagare

Jag sa att jag kan inte lära mig tarot och gick kursen bara för att motbevisa ThereseElisabeth. Jisses vad fel jag hade. Alla kan verkligen lära sig tolka tarot, för kan jag så kan du!

I Tarot Complete ingår dessutom:

💖 Live sessioner med information och vägledning om tarot
🌟 Support på din resa när du behöver. Du står därmed inte ensam.  
💖 Extra svar genom intuition och kort genom vår support till dig.
🌟 Kurskamrater att tolka tillsammans och reflektera med.
💖 Teknikvässning av ditt tolkande. Tips och råd.
🌟Reflektion på de tolkningar du vill ha hjälp med
💖Vägledning om hur du kan komma djupare
🌟Live med tolkningar och reflektioner.

Kort sagt det händer en massa i den privata facebook gruppen där du får massor av råd, stöttning och hjälp av både oss men också av dina kurskamrater.

Din investering av att lära dig grunder i tarot