Healing Community

Behandling, råd och Vägledning

Healing community - för healing och läkning

Healing community är en plats och grupp för läkning, healing, växande och transformation.
Du kommer få delta i läkande mediationer, musik, budskap, healingbehandlingar och många olika verktyg som skapar djupgående läkning.
Materialet hittar du under olika kategorier för att det ska bli enklare för dig att hitta, även när fylls på med nya behandlingar.

Healing i flera former

Underbart att du är här  ❤ Det gör mig glad och tacksam för varje person som väljer att följa med på resan att gå in i läkning och transformation.

Healing kan ske i otroligt många former. Många härleder det främst till handpåläggning eller har hört talas om exempelvis reikihealing. Men det finns så många fler verktyg till att skapa hälsa och må bättre.
I healing community får du tillgång till video mer traditionella behandlingar, som om det vore i samma rum, men du kommer också att introduceras i musik, mantran, änglar, meditation och hypnoser för att nämna några exempel.

ThereseElisabeth

Healing instruktör

Det är jag som är Elisabeth, eller ThereseElisabeth som är mitt signum i mitt företag och mina böcker.

Jag kommer att presentera en hel mängd av material och verktyg till dig genom healing community och vara din guide när du känner dig otydlig, behöver hjälp eller står handfallen på något sätt. Jag kan då visa dig till den behandling som funkar för tillfället och ge råd genom att få dig mer connectad med din kropp igen.

Jag startade som healer genom en massageutbildning 2014. Många kunder frågade mig efter en massage om jag gjort healing under massagen eller sa med en finurlig blick "att oj, vilken healing jag fick". Det var då jag började utveckla min healingmassage och kom närmare min healing som jag upptäckte är väldigt utrensande och tar bort "skräp" i din kropp. Med ett enkelt uttryck, min healing tar bort den energi i din kropp som inte skall vara där.

Eftersom jag är empat har jag alltid varit innkännande, kan känna andras känslor och även smärta i kroppen. Det gör att jag kan känna intuitivt och i min egen kropp vilken hjälp du behöver.

Om du vill lära känna mig mer finns jag på facebook och youtube. På hemsidan kan du läsa mer om mina utbildningar, böcker och kurser.

Anna

wow, kan verkligen känna energierna. Ger mig lugn och sköna vibrationer i kroppen.

Här kan du se vad som ingår i healing community, utöver dessa delar ingår även en privat grupp på facebook där du får vägledning och ännu mer om läkning

Vanliga frågor och svar

Du väljer själv när du startar dina behandlingar.
Du har tillgång till hela healing community så snart du fått mail med dina inloggningsuppgifter.

Du kommer att få två mail efter ditt köp med uppgifter om var du hittar ditt inlogg, användarnamn, lösenord och information med länkar till facebookgruppen.
 
Allt skickas inom 24 timmar från din anmälan När du fått dina mail kan du komma igång direkt!
Om du valt att betala med faktura tillkommer även ett mail från frilans finans inom 2-3 dagar

Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer jag inom 24 timmar

Du kommer att få tillgång till en kursportal via newzenler där alla behandlingar är samlade med alla videoguider, övningar och material.
Via mail samt inne i portalen finns länkar till facebookgruppen chakrahealing.

Du har livstids tillgång till healing community.
Detta betyder att vid ditt köp, kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som görs vid framtida lanseringar.
Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge healing community fortfarande körs, men under minst 12 månader.

Du har tillgång till en sluten facebookgrupp för medlemmar där du har support dygnet runt.
ThereseElisabeth håller även Q&A (questions and answers) i en video alternativt live som du kan ställa frågor till.
I gruppen läggs också in extra material, övningar och tips om du behöver längs vägen. 

Du behöver en laptop/dator och internetanslutning.  
Du behöver hörlurar för att komma närmare in i övningar med musik och meditationer.  

Du kan välja att betala direkt på betalningssidan här via paypal och du får då direkt tillgång efter betalning.
Väljer du att betala via faktura eller delbetalning, trycker du på den knapp på köpsidan som går till fakturering. Du kommer då till en beställningssida där du fyller i dina uppgifter och kryssar i om du vill betala hela summan direkt (betalning inom 10 dagar) eller så väljer du delbetalning  
När du betalar via fakturering har du inom 24 timmar tillgång till din kurs och faktura skickas till din mail från Frilans finans med första betalning inom 10 dagar

  • Healing Community
  • 1500 SEK

    En plats för behandling, frigörelse, råd och stöttning

    Jag behöver healing