Karmic boundries

Reveal and Realease

Se klart på de mönster som återupprepas i ditt liv och bryt dina karman.

Karmic boundries har ett tydligt fokus på att lösgöra mönster, relationer och problem som återupprepas och du känner du fastnat i. Resan genom kursen kommer leda dig steg för steg och ta dig in i kärnan av ditt upprepande mönster. På samma gång lösgör du dig från karmat en bit i taget med en blandning av tarot tillsammans med frigörande verktyg.

Varför välja Karmic Boundries

För att kunna bryta ett upprepande mönster och relationer behöver du först bli medveten om var och hur problemets kärna skapats. Genom tarotkortens tydlighet och de verktyg som presenteras i kursen kommer du in i de undermedvetna programmeringar och föreställningar som håller dig tillbaka. På samma gång som du frigör dig från detsamma.

 • Det var som en chock när jag såg vad som höll mig fast. Nu kunde jag kunde inte blunda längre.
 • Steg för steg såg jag genom kursen vad som egentligen hade skapat mitt karma.
 • Genom övningarna i kursen kunde jag komma in i minnen och känslor som skapat mitt mönster. När detta fick frigöras infann sig en enorm lättnad i kroppen och jag fick med lätthet massor gjort efteråt.
 • Jag trodde jag visste vad det var som höll mig fast men kursen visade att det fanns något annat under ytan. Nu när jag sett detta vet jag hur jag ska ta mig vidare.

Susanne Johansson

Kursledare och coach

Det första jag såg var mitt beroende av andra människor. Då visste jag ännu inte att det fanns karman inblandade utan det visade sig först senare på resan.
Jag började arbeta med att frigöra mig från andras påverkan på mig, att öppna och läka mig själv för att på så vis se vem jag egentligen var under allt skräp.

Jag hade ett återupprepande mönster av att söka kärlek hos personer som var otillgängliga, stängda och det slutade oftast med att jag kände mig bortvald, sviken och övergiven. Mycket hade jag redan läkt från allt trauma jag hade med mig ifrån barndomen men det var som att det ändå fanns bitar kvar jag inte kunde härleda till min barndom eller livet idag. Det visade sig finnas svar i tidigare liv och olika relationer med själsfränder.

Det fanns triggers från personer jag både kände och inte kände och med hjälp av en tarotläggning kom jag tillbaka till ett tidigare liv där jag såg bilden av hur det hängde ihop, varför jag reagerade, blev triggad och därifrån kunde jagmed andra verktyg ta mig in i flera olika karman för att frigöra mig ifrån alla dessa kopplingar som fanns.
Att kapa karman gjorde mig fri från triggers, jag dras inte längre till destruktiva relationer och jag känner mig inte övergiven längre.

I karmic Boundries kommer jag dela med mig av alla verktyg till dig så att du också kan se dina karman och lösgöra dina trådar som håller dig fast i gamla mönster.

Om du vill veta mer om mig finns jag på länkarna nedan

Elisabeth Halme

Kursledare och coach

Jag hade kämpat i flera år med att driva fram mitt företag. Hade löst och lossat på en massa grundbultar inom mig själv med allt det jag hade med mig som programmeringar från detta liv.
Men ändå var det som att jag upplevde en gummibands- effekt av att ta ett steg fram och alltid studsa tillbaka till samma plats ändå.
Var som att jag hade plockat fram mig själv men ändå fanns det ett stopp som jag inte visste hur jag skulle kunna lossa på gummibandet.

Jag hade tragglat ett bra tag med en twinflame koppling när jag plötsligt förstod att det även fanns karman insnärjda i samma relation, vilket gjorde att jag hölls tillbaka från att kunna lyckas.

Med våra verktyg kunde jag se flera tidigare liv där hen hade tagit ifrån mig allt och lemlästat mig på olika sätt i hämndbegär för att jag alltid gick min egen väg istället för att följa henoms vilja och begär.
Detta satt kvar i detta livet och återupprepades igen när jag ville gå min egen väg.
När jag blev medveten om karmat och kunde lösgöra mig från alla kopplingar som var inblandade ifrån flera olika liv började jag steg för steg märka en stor skillnad på hur jag visade fram mig själv och kunde med lätthet skapa det jag behövde för att ta mig vidare.

Det jag bidrar med är att hjälpa dig se skillnad på vad det är för typ av relation du fastnat i och vad för typ av karma som skapats. Om det är på fysisk nivå, själslig nivå, skillnaden på twinflame och själsfränder och hur alla kopplingar hänger samman.

Om du vill veta mer om mig finns jag på länkarna nedan

Bryt dig loss från karman

Se karmat. Förstå karmat. Lösgör.

Obs! För att gå karmic tarot behöver du erfarenhet av att tolka tarot intuitivt.
Om du behöver komplettering med att lära dig tolka tarot finns vår kurs Intuitiv tarot.
Lägg till ett meddelande när du bokar kursen så ordnar vi ett paketpris för dig.

Detta ingår i Karmic Boundries

Det ingår inte bara en kurs med livslång tillgång där du ser och frigör dig från karman. Till din kurs ingår också:

 • Kurs Karmic Boundries 
 • Privat medlemsgrupp med månadsteman som ger ännu mer utveckling och healing (värde 995kr/månad)  
 • Bibliotek med tidigare månadsteman (värde 6000kr/år)
 • Onlinemöten via zoom varje vecka (värde 4500kr/år) 
 • Inspelningar från tidigare samt alla kommande zoom möten i ett eget bibliotek (värde 10.000kr) 
 • Vägledning och coach i facebookgrupp (värde 22.000kr/år)
 • Healing Community (värde 3800kr)  
 • Du har tillgång till kurs samt allt som ingår under en livstid.

Kursens upplägg

Vanliga frågor och villkor

Du väljer själv när du startar din kurs och i vilken takt du gör den.
Du har tillgång till hela kursen, healing community samt biblioteket från zoom så snart du fått mail med dina inloggningsuppgifter.

Du kommer att få två mail efter ditt köp med uppgifter om var du hittar ditt inlogg, användarnamn, lösenord och information med länkar till facebookgruppen.
Allt skickas inom 24 timmar från din anmälan
När du fått dina mail kan du komma igång direkt!

Om du valt att betala med faktura tillkommer även ett mail från frilans finans inom 2-3 dagar
Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer vi inom 24 timmar

Du kommer att få tillgång till en kursportal via newzenler där karmic boundries, healing community samt zoom biblioteket  är samlade med alla videoguider, övningar och material.
Via mail samt inne i portalen finns länkar till facebookgruppen.

Du har livstids tillgång till kursen och allt som kommer till den.
Detta betyder att vid ditt köp, kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som eventuellt görs vid framtida lanseringar.
Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge kursen fortfarande körs, men under minst med ett förbehåll på 12 månader.

Det beror på hur mycket du väljer att dela till oss och fråga om.
Du har tillgång till en sluten facebookgrupp för medlemmar där du har support dygnet runt.
Du kan välja att publicera dina frågor och reflektioner som anonym (där endast kursledare ser vem som postar inlägget) eller att du delar med dig till alla medlemmar om vem du är.  
Vi håller även (questions and answers) via zoom och i vår facebookgrupp I gruppen läggs också in extra material, övningar och tips om du behöver längs vägen.

Du behöver en laptop/dator och internetanslutning.
Du behöver hörlurar för att komma närmare in i övningar med musik och meditationer.
Du behöver minst en tarotlek.
Anteckningsbok

Eftersom kursen är online och du får tillgång till kursen direkt kan vi inte återbetala ditt köp.
Så snart du skickat din bokning av kursen förbinder du dig därför till ett avtal mellan dig och oss att du väljer att köpa kursen.
Om du inte skulle ha startat din kurs (vilket vi kan se vilka kursdelar du varit inne på) kan vi häva ditt köp i enstaka fall inom 14 dagar enligt konsumentköpslagen.

Du kan välja att betala direkt på betalningssidan här via paypal och du får då direkt tillgång efter betalning.
Väljer du att betala via faktura eller delbetalning, trycker du på den knapp på köpsidan som går till fakturering.
Du kommer då till en beställningssida där du fyller i dina uppgifter och kryssar i om du vill betala hela summan direkt (betalning inom 10 dagar) eller så väljer du delbetalning  

När du betalar via fakturering har du inom 24 timmar tillgång till din kurs och faktura skickas till din mail från Frilans finans med första betalning inom 10 dagar