Läka Livet

Att hela och komma närmare dig själv

Kroppen är designad för att läka. Den vet vad den behöver.
Men någonstans längs vägen stängde du vägen till att lyssna på kroppens inneboende visdom.

Vill du göra något av detta eller blir du handfallen och inte vet hur du ska ta dig vidare?
LÄKA LIVET FÅR DIG ATT KOMMA VIDARE

Presentation av kursen

Läka Livet - att hela och komma närmare dig själv är en kurs för dig som söker djupgående läkning, både ur ett fysiskt och psykist perspektiv och som vill komma i kontakt med din inneboende visdom till livskvalité och att leva livet efter det som stärker dig.
Du får steg för steg program, övningar och mallar för att självgående och tillsammans med min support transformera dig till ett liv i större mening och överflöd.

Längs hela kursen har du tillgång till support och olika former av healing.

I slutet av kursen kommer du ha skapat medvetenhet, hälsa, kontakt med djupare värden och se dig själv mer klart än någonsin.
Här startar du din självläkande resa, utan en massa krav, men med större medvetenhet om hur du fungerar som människa med själens inneboende visdom.

Är du redo att förverliga dig själv och leva ett liv i rik livskvalité?

Susanne

Ditt jobb som du gör med oss och hjälper oss framåt är guld värt!
Vi hade inte kommit dit vi skulle utan din hjälp!
Allas våra liv ser idag ut som de gör tack vare verktygen du gett oss❤️

Låter detta som dig?

Du vill vara klar vem du är och vad din mening med livet innebär. Du har säkerligen redan snuddat vid det många gånger med ändå får du inte ihop helheten.  

Du vill kunna följa dig själv helt och förstå mer om vad som skapar hälsa respektive ohälsa för dig. Om vad som gör dig sjuk och vad som gör att du mår bra.

Du vill få tillgång till extra vägledning och coachning via en privat grupp på facebook, där gemenskapen är härlig med fritt flödande frågor som aldrig ses som konstiga eller dumma.

Du är en sökare och vill förstå dig på hur du som människa hänger ihop fysiskt såväl som själsligt.
Du kan redan ha gått en del kurser om hälsa och alternativa metoder men söker efter något större som ger mer svar.
 
Du känner dig överväldigad bara genom att tänka på HUR du ska gå tillväga för att kunna må bra mer kontinuerligt. Du vill inte låta dina symtom ta över mer.

Du vill ha steg för steg videoguider och mallar för att enkelt kunna bli självständig utefter det du får fram från din själ. Att du ska få tydliga svar på vad just du behöver.

Är du redo att kliva in i din healingresa och bli den du är menad att vara?

Du är säkerligen en av dem som redan upplevt en del av det fysiska uppvaknandet. Du vet när du börjar att se livet ur en annan vinkel och du förstår att du själv besitter kraften att styra ditt liv.
Du har läkt en del trauman och inre sår. Allt det har gjort dig enormt stark och livet mer berikande. Ändå saknas något. Det finns en enorm längtan på insidan. Du vet att det finns något ännu större.
Nu kan du rena och heala det som behövs så att du kan behålla känslan av att veta vem du är menad att vara. Utan att behöva gå runt i förvirring,  längtan eller trassliga relationer mer

Här är vad du får:

 • Kurs Läka Livet
 • Medlemskap i vår grupp på facebook med nya teman inom andlig utveckling varje månad (värde 995kr/månaad)
 • Bibliotek med tidigare månadsteman (värde 6000kr/år)
 • 24/7 tillgång till privat facebookgrup för frågor och support (värde 22.000kr/år)
 • Möte via zoom varje vecka (värde 4500kr/år)
 • Steg för steg i att frigöra dig själv, din själ och sedan hur du kan vara kvar i den du är.
 • Videomaterial, reflektioner, workbook och pedagogiska övningar som talar direkt till ditt undermedvetna för att frigöra blockeringar och cellminnen.
 • Väl beprövat material i form av hypnoser, meditationer, musik, rörelse och reflektionsövningar som gör att du kliver djupare in i dig själv.
 • Ett helt kursavsnitt med healingbehandlingar för att du alltid ska ha tillgång till extra kraft, stöd och en knuff till frigörelse när du behöver. Healing Community (värde 3800kr)
 • Ett helt kursavsnitt med avslappningsövningar för att du ska kunna finna harmoni när du behöver.
 • & så mycket mer

Din kursledare och coach

ThereseElisabeth

Det är jag som är ThereseElisabeth och jag kommer hjälpa dig igenom din transformation och se till att du kommer i mål som en friare och välmående individ.

Jag har under 15 års tid arbetat och utvecklat mig själv medialt, personligt och andligt. Min resa handlade om att gå ifrån att verka som medium, vidare till behandlingar inom healing, massage, akupunktur och kurser i personlig utveckling till att se att det jag hade gjort hela vägen var att stötta och se människors potential de inte kunde se själva. Min kraft låg alltid i att se hur stor någon egentligen kunde bli och att vända svaghet till styrka.  
För att kunna arbeta med det jag gör visade universum mig vägen från hela spektrat av healing och även att stå med ett ben i den vanliga vården som sjuksköterska.

Genom min resa har jag nu tagit fram ett väl beprövat system för att du ska rensa det som behöver rensas för att frigöra dig och din själ.

Marie

Jag har inte mått så här bra som jag gör idag innan jag träffade dig. ❤ 
Du är guld värd för allt arbete du gör för och med oss!

Varför välja Läka Livet?

Det här är för dig som

 🙅‍♀️Vill skapa självläkning

🚫 Du känner att du har en eller flera blockeringar som sinkar dig, vilket gör att du inte kommer framåt som du önskar och stoppar upp dig som person.

😇 Du vill läka fysiska och/eller psykiska åkommor och hindra dem från att komma tillbaka

👊 Du vet att det kräver engagemang och tid för att läka

Resultat av Läka Livet

Lösgjorda hinder som skapar action och rörelse framåt.

Ökat självvärde och tillit till dig själv.

Att du hör din inre röst klart, som ökar din närvaro och gör att du ser tydligt vad du behöver i ditt liv.

Du blir starkare som individ. Du blir mer harmonisk och skapar flow.

Du känner dig fri!

🌟 Rensning av de blockeringar som döljer din potential

Listan kan göras lång!
Men jag tror att du har fattat poängen med vad Läka Livet skapar för dig. Den här kursen är viktig, därför att jag vill att du ska lyckas bryta dina självsaboterande mönster och få känna lyckan av att ha en god livskvalité

I din deal ingår:

🌟 Kurs Läka Livet med gedigen grund för att du ska lyckas! 
💖 Live sessioner med information och vägledning där du får svar på dina frågor som uppkommer längs vägen.  
🌟 Support på din resa när du behöver. Du står därmed inte ensam utan får svar och råd på vägen.  
💖 Healing för att rensa, bearbeta och höja din energi. 

Så här ser vägen genom kursen ut

 "Jag styr mitt ego och mina tankar - inte tvärtom. Jag är stabilare känslomässigt. Inte lika psykosomatiska symtom nu. 
Lyssnar när min själ talar till mig, känner in, trygg i detta.
Känner mig glad i hela mig...
Som jag är i själ och hjärta." 

Tvivlar du ännu?

Läka Livet är ingen utbildning som serverar färdig kunskap. Istället är det en utbildning med en metod till att upptäcka din egen kunskap. Det är ingen färdig visdom du får ta del av. Läka Livet lösgör istället din egen potential och självläkande förmåga.

I början kan det te sig lite krångligt för att i starten behöver du ta dig förbi de motstånd som ligger i vägen för att läka. Men under alla hinder gnistrar en pärla, en smaragd, ett ljus som du genom utbildningen kommer allt mer i kontakt med.

Meningen är alltså med Läka Livet att den lösgör din visdom, gör att du helar och kommer närmare dig själv och din sanning. Du erhåller ett klarséende så du ser vad du behöver för att skapa en god livskvalité likväl som du kommer se och kunna hålla avstånd från det som skapar ohälsa och sjukdom.

Längtar du efter den villkorslösa kärleken, efter att få må bra och att vara den du är.
Tveka inte. Läka Livet tar dig dit.
Kursen gör du i din egen takt online.

Vanliga frågor och avtal

Du väljer själv när du startar din kurs. Du har tillgång till kursen så snart du fått mail med dina inloggningsuppgifter till kursportalen.
Vissa deltagare köper kursen direkt men väljer att starta långt senare när de själva har mer tid.

Du kommer att få två mail efter ditt köp med uppgifter om var du hittar ditt inlogg, användarnamn, lösenord och information med länkar till facebookgruppen.  

Allt skickas inom 24 timmar från din anmälan
När du fått dina mail kan du komma igång direkt.  

Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer jag inom 24 timmar

Du har livstids tillgång till kursen. Detta betyder att när du köper kursen kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som görs till kursen vid framtida lanseringar. Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge kursen fortfarande körs, men under minst 12 månader.

Du kommer att få tillgång till en kursportal via newzenler där alla moduler är samlade med alla videoguider, övningar och material.

Du har tillgång till en sluten facebookgrupp för kursmedlemmardär du har support dygnet runt.
ThereseElisabeth håller även Q&A (questions and answers) varje vecka i en video alternativt live som du kan ställa frågor till. I gruppen läggs också in extra material, övningar och tips om du som kursdeltagare behöver längs vägen.  

Till kursen ingår även en coachingtimme a' 60 minuter via videokonferens som du bokar efter slutförande av modul 3, inom ett år från att du köpt kursen.  

I kursen ingår också flera olika former av healing och lösgörande övningar för att du ska få hjälp direkt när du fastnar eller behöver en extra knuff i rätt riktning.

Du behöver en laptop/dator och internetanslutning.
Kursen görs bäst via dator eller platta för att du ska kunna se alla filmer i större format.
Du behöver hörlurar för att komma närmare in i övningar med musik och meditationer.

Kurslitteratur Läka Livet ingår i kurs och skickas till din brevlåda. Övrig kurslitteratur som behöver köpas in finns beskrivet inuti kursen. Det rör sig om ytterligare en bok. Till varje kursdel finns ett arbetsblad att skriva ut för anteckningar genom kursen. Många väljer dock att använda en egen vacker skrivbok speciellt för Läka Livet.

Du kan välja att betala direkt på betalningssidan här via paypal och du får då direkt tillgång till din kurs efter betalning.

Väljer du att betala via faktura eller delbetalning, trycker du på den knapp på köpsidan som går till fakturering.
Du kommer då till en beställningssida där du fyller i dina uppgifter och kryssar i om du vill betala hela summan direkt (betalning inom 10 dagar) eller så väljer du delbetalning på tre alternativt sex månader.

När du betalar via fakturering har du inom 24 timmar tillgång till din kurs och faktura skickas till din mail från Frilans finans.

Då detta är en digital produkt där du direkt får tillgång till allt material erbjuds dessvärre ingen återbetalning.
Vill du bestrida en faktura görs detta inom sex dagar till Frilans finans som är den leverantör som sköter fakturering.

Men du har tillgång till kursen under år framöver och du kan göra den om igen med nya och bättre resultat varje gång.

Jag svarar mer än gärna på dina frågor så att du kan vara säker på att detta är rätt kurs för dig.
Du kan maila till livsinspirationth@gmail.com eller kontakta mig via messenger på Livsinspiration sida på facebook eller instagram.

Är du redo att skapa självläkning på livets alla nivåer?

Prisuppgifter

Delbetalning av utbildning Läka Livet

Delbetala på upp till 12 månader