Persona Tarot

Rollerna vi bär

Representanterna i lilla arkanan handlar om roller människor spelar och/eller tar på sig i olika sammanhang och situationer. I Persona tarot får du lära känna de klädda korten och ta del av de roller, masker och personligheter som dessa tarotkort visar dig

Lär känna de klädda korten
 i lilla arkanan

Lilla Arkanans representanter innehåller information om masker, roller och personligheter likväl som situationer och utvecklingspotentialer.

Med Inner Voice Tarot touch av personlig utveckling kommer du få en gedigen utbildning i de klädda korten på samma gång som du ser roller du antagit som inte gynnar potentialen av den du är.

Persona Tarot är en fortsättningskurs och du behöver kunna grunderna i att tolka tarot.

Om du är nybörjare, kika på kursen Grunder i Tarot.

Presentation av kursen

Persona Tarot är en kurs för dig som vill använda tarot som ett verktyg i personlig utveckling och tolka med din intuition och dina kunskaper, samtidigt som du lär dig mer om de klädda korten och representanterna i lilla arkanan.
Det är också en kurs som hjälper dig att se och släppa på roller du fastnat i som hindrar din potential.

Du får steg för steg genom kursen möta representanterna på samma gång som du möter dig själv.

Genom video, övningar, läggningar och uppgifter får du självgående lära dig mer om både dig, personer och situationer som påverkar dig och de klädda korten.

Redan i början av kursen kommer du ha lärt dig grunderna om de klädda korten och i slutet kommer du ha utvecklats massor som person

Känner du igen dig?

  • Du vill komma igång direkt. 
  • Du fastnar ofta när det kommer till att tolka de klädda korten i lilla arkanan.
  • Du har ingen aning om när det kommer ett klätt kort om det ska tolkas som en person, situation eller en form av utveckling.
  • Du vill lära dig mer om representanterna i lilla arkanan.
  • Samtidigt som du får en gedigen utbildning inom temat de klädda korten och lär dig vad de står för så vill du att det även bidrar till din personliga och andliga utveckling.
  • Du vill förstå visdomen med representanterna och hur de kan användas på bästa sätt 
  • Du vill veta om andras föreställningar har satt något spår hos dig och i så fall även hur.
  • Du vill förstå mer om hur relationer påverkar dig. Både till andra och till dig själv

Är du redo att göra något som utvecklar både
dig själv och andra?

Det här är vägen genom kursen

Kursens upplägg

This is us

Det är vi som är Elisabeth och Susanne och vi kommer hjälpa dig att lära känna, vidareutveckla och lyfta fram dig och representanterna i lilla arkanan.
 
Vi har under många år arbetat med tarot, personlig och andlig utveckling med inriktning på problemlösning och att utveckla sig själv och livet till att bli det bästa möjliga utifrån dig som unik individ. Elisabeth har fokus på att plocka fram potentialen och soul mission för soulpreneurs medan Susanne gör ett gediget arbete med att hjälpa dig som fastnar i knepiga relationsmönster, som ofta lett till att man hamnat i ett medberoende av något slag.

Varför vi använder oss av tarot är för att det är det mest konkreta sätt för att se problem. Du kan inte gömma dig när du har en tarotlek!
Därför är tarotkorten ett otroligt potent sätt att lära känna sig själv och att konktret se vad du behöver göra för att nå resultat.

Villkor

Betalar du med paypal har du tillgång till din kurs direkt.

Väljer du att betala med faktura betalar du in din avgift och sedan får du ett mail med dina inloggningsuppgifter till kursportalen.

Vissa deltagare köper kursen direkt men väljer att starta långt senare när de själva har mer tid.

Vid betalning med paypal har du tillgång till din kurs direkt.

Väljer du att betala med faktura kommer ett sms till dig med din betalning via swish. När denna avgift är betald får du tillgång till din kurs via ett mail med inlogg och all information.

Allt skickas inom 24 timmar från din betalning.
När du fått dina mail kan du komma igång direkt

Om du inte finner mailet vänligen kontakta livsinspirationth@gmail.com så återkommer vi inom 24 timmar

Du kommer att få tillgång till en kursportal där alla moduler är samlade med alla videoguider, övningar och material.

Då detta är en digital produkt där du direkt får tillgång till allt material erbjuds dessvärre ingen återbetalning.

Anmälan är bindande.
Om du väljer faktura har du ångerrätt i sex dagar, men detta gäller innan du betalat in din avgift och inte ännu fått tillgång till din kurs.
Om du använder dig av din ångerrätt skickas en faktura för administrationsavgifter som täcker vår tid för att skapa din faktura och uppläggning av kursen för dig samt borttagande av detsamma.

Alla frågor kring fakturering sköts av frilans finans.

Du har livstids tillgång till kursen.

Det betyder att när du köper kursen kommer du även få ta del av framtida uppdateringar och tillägg som görs till kursen i framtiden.

Med livstids tillgång betyder det att du har tillgång så länge kursen fortfarande körs, men under minst 12 månader.

I denna kurs ingår ett privat community där du kan ställa eventuella frågor. För att kunna hålla nere kostnaden för dig på våra tarotkurser har vi valt att inte ta med mer support.

Om du behöver kan du boka ett videosamtal med oss för en extra kostnad om du behöver hjälp med tolkningar eller vidgande av din utveckling.

Du behöver en laptop/dator och internetanslutning.
Kursen görs bäst via dator eller platta för att du ska kunna se alla filmer i större format.  

Du behöver minst två tarotlekar, kan vara på vilket språk eller form som helst. Men det bästa är att välja lekar du tycker om med bilder du dras till.

Du behöver även kurslitteratur (en bok) som nämns inne i kursen.

Är du redo att skapa utveckling?