Free Webinar

Chakrabalansering


Den energi du är skapar livet.
Om något i livet felas dig eller det finns ett motstånd är det för att något inom dig inte är i harmoni.

För sju år sedan startade jag min första kurs i chakrabalansering på min dåvarande mottagning. Det var då främst för att testa potentialen i att arbeta med sina chakran och jag hade egentligen inga stora mål med kursen förutom att just testa och se vad som hände.
Jag hade läst en hel del om chakran under lång tid och provat själv och upplevde ett enormt välbefinnande med chakrameditationer och ville därför ge andra samma upplevelse.

Första kvällen var jag hänförd och fast i detta fantastiska verktyg som chakran är.
Den läkning som skapades för deltagarna både fysiskt och psykiskt var amazing och min sjuksköterskehjärna fattade nada om vad som egentligen hände.
Det borde inte kunna ske den läkning som skedde, men det gjorde den - mitt framför mina ögon 🙏 Jag var såld i att arbeta med chakran 😍🥰

Under dessa sju år har jag kunnat hjälpa många människor med balansering av energin, läkning av fysiska åkommor, smärtproblematik och rensning av gamla energitrauman och kursen kunde också byggas om till att köras online - med samma fantastiska resultat om inte ännu bättre eftersom deltagarna nu kunde göra kursen igen å igen närhelst de behövde fylla på, rensa eller balansera sin energi.

Detta webinar om Chakrabalansering är till dig. Skapad för dig 🥰😇
 
Du kommer att få svar på vad du bör undvika och vad du kan göra för att generera mer samt balansera dina energinivåer, eller med andra ord ork, prestation och mindre smärta för att nämna några exempel.

Webinaret är ditt om du vill ha det, bara att ladda ner.  

Ja, jag vill se webinaret
By submitting this form you agree to our Privacy Policy