Free Webinars

Chakrabalansering & Läka Livet


Den energi du är skapar livet.
Om något i livet felas dig eller det finns ett motstånd är det för att något inom dig inte är i harmoni.

För sju år sedan startade jag min första kurs i chakrabalansering på min dåvarande mottagning. Det var då främst för att testa potentialen i att arbeta med sina chakran och jag hade egentligen inga stora mål med kursen förutom att just testa och se vad som hände.
Jag hade läst en hel del om chakran under lång tid och provat själv och upplevde ett enormt välbefinnande med chakrameditationer och ville därför ge andra samma upplevelse.

Första kvällen var jag hänförd och fast i detta fantastiska verktyg som chakran är.
Den läkning som skapades för deltagarna både fysiskt och psykiskt var amazing och min sjuksköterskehjärna fattade nada om vad som egentligen hände.
Det borde inte kunna ske den läkning som skedde, men det gjorde den - mitt framför mina ögon 🙏 Jag var såld i att arbeta med chakran 😍🥰

Under de efterföljande åren har vi jag kunnat hjälpa många människor genom att förstå mer om sin energi, hur man fungerar och vilka faktorer som påverkar en människas livskvalité på djupet. Det har lett till fantastiska resultat av välbefinnande och balans i livet.

Detta första webinar om Chakrabalansering är till dig. Skapad för dig 🥰😇Men! Du kommer också få ta del av föreläsningar Läka Livet och en hel del inspiration och material för förstå mer om dig själv för att på så sätt skapa om dig själv till det bästa du kan bli.
 
Du kommer att få svar på vad du bör undvika och vad du kan göra för att generera mer samt balansera dina energinivåer, eller med andra ord ork, prestation och mindre frustration för att nämna några exempel.

Dessa gratis webinar, föreläsningar och inspiration är ditt om du vill ha det, bara signa upp dig.  

Ja, jag vill se webinaret
By submitting this form you agree to our Privacy Policy